: zivot i prikljucenija of me u - Opsto - forumu; po cenu da budem x-ta koja to govori tj pise, zelim pre bilo cega vezanog za mene da se zahvalim onima koji su osmislili ovaj forum, pa onima koji rade ...
po cenu da budem x-ta koja to govori tj pise, zelim pre bilo cega vezanog za mene da se zahvalim onima koji su osmislili ovaj forum, pa onima koji rade na tome da ovaj forum funkcionise, a kako vidim vrlo dobro funkcionise i tu cu negde da prestanem sa zahvaljivanjem, da ne bih pocela da se zahvaljujem blizoj i daljoj rodbini pomenutih...
enivej, drago mi je da sam vas nasla iz mnogo razloga, pre svega korisnih, jer se ovde krije skriveno muzicko blago za kojim vec dugo tragam, ali, nisam ja bas tako koristoljubiva, stvarno me taklo i to da vidim da su ljudi voljni da podele sa drugima ono sto vole i imaju
e, da... a ja... zensko, vojvodina, 40 godina, prosvetar i eto... to je to, slusalice u usima...
The Following 3 Users Say Thank You to IpanemaGirl For This Useful Post:
Nadam se da ćeš u svakom kutku ovog foruma pronaći nešto interesantno za sebe i sa nama korisno utrošiti vrijeme. Uključi se aktivno u rad foruma i uživaj !
Ukoliko bilo šta bude nejasno u pogledu tumačenja odredbi Pravila foruma, slobodno se obrati - tu smo da objašnjenjem pomognemo !!
Pozz
The Following User Says Thank You to Rock'n'Roll Nigger For This Useful Post:
2.Nadam se da ćeš u svakom kutku ovog foruma pronaći nešto interesantno za sebe i sa nama korisno utrošiti vrijeme. Uključi se aktivno u rad foruma i uživaj !
3.Ukoliko bilo šta bude nejasno u pogledu tumačenja odredbi Pravila foruma, slobodno se obrati - tu smo da objašnjenjem pomognemo !!
Pozz
1. hvala, drago mi da smo tu
2. vec sam, ali 'the best is yet to come'
3. a i ovo ste mi vec dokazali, nekoliko puta...
The Following User Says Thank You to IpanemaGirl For This Useful Post: