: Kako skidati sa rapidsharea u - Opsto - forumu; Upustvo za skidanje sa rapidsharea
1. Odaberite i desnim klikom misa premarkirajte url cijeg sadrzaja zelite da uradite down load i pomocu opcija copy ili ctrl+c sacuvajte u privremeno u ...
1.Odaberite i desnim klikom misa premarkirajte url cijeg sadrzaja zelite da uradite down load i pomocu opcija copy ili ctrl+c sacuvajte u privremeno u momoriji zeljeni url
2.Potom otvorite novi prozor na exploreru ili novi tab i u address prekopirajte sacuvani url pomocu opcije paste ili pomocu ctrl+v
3.Sada je dovoljno sve potvrditi sa ENTER da bi se otvorila stranica rapidsharea
4.Sad viditei tablicu sa tri stupca. Skroz na kraju tablice vidjet cete opcije u jednom stupcu: PREMIUM, u drugom Free. Odaberite Free
5.Otvorit ce vam se nova stranica, vidjet cete odbrojavanje ovisno o velicini datoteke.
6. Pričekate dok sat ne odbroji i kada odbroji pojavit ce vam se kod koji morate upisati da bi download file. PAZITE! Ako pogresno upiste kod necet biti u mogucnosti downloadati file zato pazljivo pisite. Nakon sto u kucici upisete kod stisnete gumb DOWNLOAD VIA TELEGLOBE i ako ste pravilno upisali kod download ce poceti.
7. Sada ce Vam se otvoriti prozor gde je potrebno da sami definisete lokaciju ili datoteku u kojoj zelite da sacuvate dokument za koji ste pokrenuli down-load i sve to potvrdite sa save.
Napomena: Kad se skine jedan link sa rapidsharea nemožete skinuti odma drugi jer rapidshare pamti IP adrese ali to se može i zaobići znači da možete nastaviti skidanjem jedino ako imate promjenjivi IP tako što nakon skinutog linka isključite modem od interneta i ponovo ga uključite i onda vam on dodjeli drugu IP adresu i možete nastaviti skidanje a ako vam ja IP statički nema pomoći jedino da kupite RAPDISHARE PREMIUM ACOUNT!
__________________ Vi vidite stvari i pitate «ZAŠTO?», a ja sanjam o stvarima kojih nije bilo i pitam «ZAŠTO NE?»
The Following 8 Users Say Thank You to Nesika For This Useful Post:
imam jedno pitanje oko skidanje : Jel mora da se skida preko TELEGLOBE ili moze preko drugo zato sto ja kad skidam ono odreduje automatski i je ne menjam
I ja imam jedno pitanje,zasto mi se javlja kada satic odbroji i kad izadje sifra sa cudnim slovima
sifra bude dugacka (ima vise od 4 slova) i ne moze da stane u kucicu