Ja osobno ne volim tvoj odabir. A znaš zašto, zato što ta i takve slične nemaju skrivenu poruku(emocionalnu) koju imaju u sebi, prava pjesma ima skrivenu poruku u sebi i pisana je s ljubavlji i radošću i nabijena je emocijama.
A ne ovo što ti slušaš (ne kritiziram te),da je pjesma rađena sa potrebe tržišta, "sad je red da izađe novi album,pa ajmo sastaviti jednu brzinsku pjesmu".
Poslušaj pjesmu od Led Zeppelina-Starway to Heaven. To je prava pjesma i pritom slušaj riječi koje faca pjeva. Ne melodija nego riječi.
I nemoj to shvatiti osobno protiv sebe,svatko ima svoj ukus. Ali neke stvari se moraju znati.
Razumem ja sta ti hoces da kazes ali ja jednostavno volim tu pesmu, muziku i tekst i mene ne zanima to na koji nacin je ona komponovana i pisana.
Valjda je za mene bitno kako je ja dozivljavam a ne onaj ko je peva...
To kod mene nikako ne moze biti jedna pjema ima ih vise pa prilazem popis zao mi je ali stvarno ne mogu izdvojiti samo jednu
Goran Karan- Lipa si lipa, Kazna mi je sto te ljubim
Big Blue- Kisa, Samo me cvrsto stisni za ruku, Kad ona place
Jelena Radan- Nije kraj
Tose Proeski- Soba za tugu
Vlado Georgiev- Zivim da te nadjem
Zeljko Joksimovic- Ledja o ledja, Ima nesto u tom sto me neces
Bijelo Dugme- Lose vino
Oliver- Moj lipi andjele
Mana- Eres mi religion
Junes feat Nelly Furtado- Fotografia
Balasevic (Svirajte Mi Jesen Stize, Caletova Pesma, Devojka Sa Cardas Nogama, Maliganska, Boze Boze, Aco Braco)
The Eagles - Hotel California
Pojma nemem ko peva - Ain't No Sunshine When She's Gone
U glavnom tuzne pesme jer one imaju skrivenu poruku u sebi
I believe there's a place where the restless souls wander, burdened by the weight of their own sadness - They can not enter heaven - And so they wait just between our world and the next endlessly searching for a way to rid themselfes of their pain. In the hope that somehow and someday they will be reunited with the one they love.
I kad sam u bedu i kad mi je super ova pjesma mi uvjek paše, nikad da dosadi:big smile
__________________ Don't let the world bring you downNot everyone here is that fucked up and cold. Remember why you came and while you're aliveexperience the warmth before you grow old.
Minut ljubavi,sve mi tvoje nedostaje,moje najmilije...
To su pjesme,bar meni to paše i kad sam sretna, i kad sam tužna,umorna,luda...
NE ŽELIM KRITIZIRATI TVOJ UKUS,ALI AKO NISI ČULA OVE PJESME MOLIM TE IH POSLUŠAJ SVE,VIDJETI ĆEŠ KOLIKO SU ISKRENE I OSJEĆAJNE.
Hm ako bi stavio jednu nebi bio fer prema ostalim jer stvarno nebih mogao da stavim jednu jer i ostale zsluzuju mnogo. Ali eto neki moj top 5 je....
1. Sako Polumenta-Disem za tebe
2. Sako Polumenta-Od srece sam daleko
2. Mile Kitic-Svi su tu a tebe nema
3. Mile Kitic-Sampanjac
4. Boban Piroman-Usne
5. Ivan Buzuk-Ludo Srce
Itd Itd Itd Itd Itd Itd :gitar::gitar::gitar::gitar::gitar::gitar::gitar::gitar::gitar:
1.Sting - "Mad about you"
2.Madonna - "Live to tell"
3.Nina Simone - "Sinnerman"
4.Chaka Khan - "Ain't nobody"
5.Alicia Keys - "No one"
6.Mariah Carey - "Bringin on the heartache"
7.Sade - "No ordinary love"
8.Keane - "Bedshaped"
9.Madonna - "Secret"
10.Mary J. Blige - "No more drama" .......
__________________ I am the Alpha and the Omega,the first and the last,the beginning and the end!Now,what you're gonna do??
Amy Vinehouse - Valerie
Bon Jovi - Father Time
Led Zeppelin - Kashmir
Bullet For My Valentine - Suffocating Under The Words Of Sorrow (What Can I Do)
Hair OST - I Got Life
Judas Priest - Before The Dawn
Serj Tankian - Empty Walls
Prljavo Kazalishte - Stolece Il' Dva
Azra - Ravno Do Dna
The Offspirng - Self Esteem
Nirvana - Lithium
i tako dalje, i tako blize....
David Gray- Ain't No Love
Tift Merrit- Good Hearted Man
Angunn- Snow On The Sahara
Natalie Merchant- Just Can't Last