: Promjene!!! u - Opsto - forumu; 1). U idućima tjednima ce doći do nekih promjena na forumu (izgled) . Forum će dobit novi izgled.
2). Muzika koja je trenutno na
Code:
http://www.yump3.org
će biti premjestena na ...
Da li na ovom forumu u vezi downloada muzike postoji mogucnost downloada celog albuma ili svake pesme pojedinacno?
I ako ne postoji da li bi se moglo takvo nešto napraviti?
Hvala!!!
Znaci evo ovako da bude
1.Muzika 2007 (tu da budu svi albumi i da se skida 1 po 1 pesma)
2.Muzika 2007 Celi albumi
3.Muzika 2007 Aktuelni hitovi (i onda da kad se stavi pesma da stoji aktuelni hit tog i tog meseca koji bi birali korisnici glasanjem)
Za sada toliko od mene ako se setim jos necega pisacu
Kao prvo uopće ne znam kako je složen forum gledajući software jel to neka skripta ili sl. Imam prijedlog naravno ako je izvediv.Npr. bilo koji post ima sa lijevo na desno tema,zadnji post,odgovori,pregledi.E sada da li bi se mogla ubaciti strelica prije zadnjeg posta ako ste u toj temi sudjelovali sa postom.To sam vidio na nekim forumima zgodna stvar odmah možete vidjeti u kojim ste temama sudjelovali i ako bi mogao balončić kad dođete mišom do neke teme npr. tema se zove predlog dovedete miša do teme a u balončiću piše prvih 7-8 riječi sa kojim počinje post.pozz
ovako vec ima ovo ako si nesto postou toj temi, ima mala tockica na pismu i ako bolje pogledas vidit ces da to na dnu svake stranice ima napisano
__________________ Don't let the world bring you downNot everyone here is that fucked up and cold. Remember why you came and while you're aliveexperience the warmth before you grow old.
Da li je moguće napraviti da kad nekom odgovaramo na post sa qoute da taj odgovor odmah bude iza njegovog posta a ne da bude zadnji u nizu odgovora.Npr. ima puno postova koje nisam vidio koji su stariji i sad neka tema ima 30 postova ja bih quote na treći post i moj quote ode na začelje??
Mislim da bi to bilo dobro ako je moguće napraviti.pozz
"Nazalost" to se nemoze napraviti a i da se moze bilo bi diskutabilno dali je to dobro. Na prvi pogled mozda izgleda da je to o.k ali to sa sobom povlekuje i mnogo druge komplikacije i probleme
drago mi je dace biti i video fajlova,ali mogli bi napraviti jednu temu za igre.a to znaci da u toj temi budu savegameovi,patchevi,trainer,najave za igre i tako dalje.znaci sve vezano za igre