: Promjena naslova od teme u - Opsto - forumu; možete li promijeniti da kad neko hoće izmijeniti naziv teme da se i ona promijeni izvana. mislim da bi to bilo korisno posebno u odjelu potražnja, zato kad se nekom ...
možete li promijeniti da kad neko hoće izmijeniti naziv teme da se i ona promijeni izvana. mislim da bi to bilo korisno posebno u odjelu potražnja, zato kad se nekom ispuni tražena potražnja i kad [POT] treba zamijeniti u [ISP] naslov se samo zamijeni iznutra a kad se gleda izvana isto je. isto tako u drugim dijelovima kad se nepravilno napiše naslov da se promijeni u pravilan
mislim da bi to rasteretilo administratore
Promjena naslov teme dosad je moglo da se izvrsi 5 minuta nakon postanje teme.Sad sam je podesio na 15 minuta i mislim da je to dovoljno da bi neko svatio da treba promjenit naslov teme i da to uradi.Mozes predpostaviti i sam koje bi bile posledice od zloupotrebe ovu opciju ako stavim to vreme neograniceno.
u pravu ste, ima smisla. jedino bi mozda bilo dobro da se u potraznji to stavilo na neograniceno, jer bi vam olaksalo posao kad bi umjesto [pot] pisalo [isp]