: Naprimer pitanje ili komentar u - Opsto - forumu; Lepo je da se posle prvog posta osećaš kao da si nešto zgrešio. Ja se nažalost baš tako osećam. Predstaaavio sam se i .... Sami prosudite?
Prvo pitanje je: šta ...
Lepo je da se posle prvog posta osećaš kao da si nešto zgrešio. Ja se nažalost baš tako osećam. Predstaaavio sam se i .... Sami prosudite?
Prvo pitanje je: šta znači ova reč i iz kog jezika je soodvetno?
Drugo pitanje : Da li ima na forumu muzika striktnog ritma? Koriste je uglavnom plesači? Znam da na omotima ima nacrtan plesni par i uglu ali nisam siguran da li ima i napisano.
Daj se izjasni... pitanje ti nema smisla, striktnog ritma??! Koji ti ritam trazis, mozda cemo ti moc pomoc ako kazes, svaka muzika u razlicitim podforumima ima drugaciji ritam, zato ta podjela i postoji [ EX YU, metal-rock, hip-hop, klasicna glazba] Sta tu nije jasno?
__________________ Ako mozes ostati miran dok je svud oko tebe panika, vjerojatno si krivo razumio situaciju !!
Last edited by Cijev; 16.04.2008 at 18:29.
The Following 4 Users Say Thank You to Cijev For This Useful Post:
Lepo je da se posle prvog posta osećaš kao da si nešto zgrešio. Ja se nažalost baš tako osećam. Predstaaavio sam se i .... Sami prosudite?
Prvo pitanje je: šta znači ova reč i iz kog jezika je soodvetno?
Drugo pitanje : Da li ima na forumu muzika striktnog ritma? Koriste je uglavnom plesači? Znam da na omotima ima nacrtan plesni par i uglu ali nisam siguran da li ima i napisano.
Pozdrav svim ljudima
soodvetno ti znaci adekvatno
__________________ Bex...different by my own choice
The Following 5 Users Say Thank You to becky For This Useful Post:
Striktni ritam je nepromenljiv, tj isti od početka do kraja numere. Nekada davno sam imao takve ploče i morao sam da ih nabavljam iz francuske i engleske jer je to posebna edicija. Pošto sam se bavo plesom a ne muzikom nesećam se ko su izvođači ali ostalo mi je u sećanju da je na naslovu nekog albuma pisalo "Valceri i polke" ili "Tango i pasodoble" itd. Bilo je podeljeno po ritmovima koji su se nalazili na nosačima. Negde imam jedan cd pa kada ga budem pronašao postaviću ga ako ništa drugo kao uzorak.
Pozdrav
The Following User Says Thank You to japelle For This Useful Post: