: Molba u - Opsto - forumu; Imam jednu molbu...neznam ako je ostwariwa, ali se nadam da je...
U vezi naseg radija...na radiju DJ moze bit sam stuffovac...mislim da bi mnogi clanowi zeljeli biti DJ-evi...npr. : Ja ...
Imam jednu molbu...neznam ako je ostwariwa, ali se nadam da je...
U vezi naseg radija...na radiju DJ moze bit sam stuffovac...mislim da bi mnogi clanowi zeljeli biti DJ-evi...npr. : Ja - tmrkusic 12 i Bosanka 19 ...sigurna sam da ih ima jos puuuuno, puuuunoooo...
...nadam se da cete poduzeti nesto u wezi toga i potruditi se da se ispuni moja zelja...wjerujem...zato sto ste wi takwi, dobri
Unaprijed hwala !
pod kozu da mi udes pustila !
...za saku twoje ljubawi,
za dodir twojih usana,
oprostila ti opet swe moj dobri sokole...
The Following 6 Users Say Thank You to Teychy For This Useful Post:
...za moje ime ne pitaj,
u rane stare ne diraj
jer opet bi ti stope ljubila,
za dodir twojih usana,
The Following User Says Thank You to Teychy For This Useful Post:
....i da pitam jos nesto...kad bi mi to mogli krenut ???
...sto prije, to bolje owi koji su se prijawili...a ostali nek se jos prijawljuju...
za dodir twojih usana,
The Following 3 Users Say Thank You to Teychy For This Useful Post:
Hmmm znaci po predlog jedne drage moderatorke odlucili smo da osnujemo rang Radio DJ
E sad da bi neko postao Radio DJ treba da ispuni i nekoliko uvjete:
1. Da ste na forumu minimalno 3 meseca 2. Da ste aktivan clan na forumu ( to nije samo broj postova koji usput da kazem mora bit veci od 100, nego i da provodi odredzeno vreme na forumu ,da se druzi sa ostalim clanovima putem SB ,sve na svemu da bude poznata faca na forumu . 3. Da se razumjete od tipa muzike koji ce da pustate 4. Da budite spremni da drzite odredzeni termin u sedmicu , a ne samo 2-3 puta pa da vam prodze.
Znaci u vasu prijavu naglasite koji tip na muzike bi pustali , koliko imate GB od tu muziku, i koji termin u danu i sedmice vam odgovara za to.
Ako ste spremni da ovo svatite seriozno prijavite se pa cemo vas izvjestiti putem pp dal ste primjeni il ne.
Ja bi pustala swasta......ono sto na SB-u zele...uglawnom to bi bili Narodnjaci (527 datoteka, 2.25 GB)...i da wam kazem da swaki dan skidam nesto nowo tako da je broj promjenjiw...Hrwatsko (233 datoteka, 1.08 GB) i Strano (174 datoteka, 1.13 GB)...termin...preko tjedna mi pase popodne ili nawecer zbog toga sto imam skolu, a preko ferija swjedno...stwarno bi bila sretna da me primite ...
za dodir twojih usana,
The Following User Says Thank You to Teychy For This Useful Post: