: Eurovision 2008 u - Opsto - forumu; PRVO POLUFINALNO VEČE 'EUROSONGA 2008'
Code:
Prvo polufinalno veče Pesme Evrovizije, na kojem će nastupiti predstavnici 19 zemalja, pretendenata za 10 mesta koje vode u finale počinje večeras u 21 ...
Prvo polufinalno veče Pesme Evrovizije, na kojem će nastupiti predstavnici 19 zemalja, pretendenata za 10 mesta koje vode u finale počinje večeras u 21 čas u Beogradskoj areni. Direktan prenos je na prvom programu RTS-a.
Gledaoci sa brojevima iz Srbije moći će da glasaju tek u drugom polufinalu i finalu, jer tako nalažu nove propozicije.
U prvom polufinalu nastupiće Crna Gora, Izrael, Estonija, Moldavija, San Marino, Belgija, Azerbejdžan, Slovenija, Norveška, Poljska, Irska, Andora, Bosna i Hercegovina, Jermenija, Holandija, Finska, Rumunija, Rusija i Grčka.
Tema prvog polufinala je grad i gledaoci će, kako su saopštili organizatori, imati priliku da se upoznaju sa Beogradom, ljudima koji žive u njemu i životom grada.
Uvodni deo nosi naziv 'Video je ubio radio zvezdu” i posvećen je počecima televizije i Evrovizije i tokom njegovog trajanja srpski trubači i pevači, u pratnji nacionalnog ansambla Kolo, izvešće neke od najvećih evrovizijskih hitova.
U revijalnom delu nastupiće Slobodan Trkulja i grupa Balkanopolis.
Kako je najavljeno, najbolji srpski teniser i treći reket sveta Novak Đoković objaviće početak glasanja prve polufinalne večeri.
Drugo polufinale je na programu 22. maja kada će nastupiti Island, Švedska, Turska, Ukrajina, Litvanija, Albanija, Švajcarska, Češka, Belorusija, Letonija, Hrvatska, Bugarska, Danska, Gruzija, Mađarska, Malta, Kipar, Makedonija i Portugal.
U finalu, 24. maja, 20 najboljih polufinalista čekaju Velika Britanija, Francuska, Nemačka, Španija i Srbija.
Izvor
Code:
RTS
Ma bez veze totalno!!!Bila mi je OK pjesma dok nisam cuo i vidio prepotentnog kretena!Ma fuj!!!Po meni:Izrael,Norveska,Ukrajina,BiH,Srbija su bili puuuuuuuunnnoooooo bolji!Ali tako je to na eurosongu-sve bivse republike SSSR-a osjecaju da moraju dati glas "majci Rusiji"!Ma bljak!!Totalno sam razocaran....
__________________ I am the Alpha and the Omega,the first and the last,the beginning and the end!Now,what you're gonna do??
Slazem se, bilo je mnogo, ali mnogo boljih pesama od one ruske. A najgora je bila Hrvatska pesma... gde nadjose onog matorog od 75 godina mi nije jasno... ma bljak!
I ona debela pevacica iz ne znam koje drzave je pokasirala 12 bodova od jedne drzave... dupli bljak!
A da je ****** jos vece, ona dva "tenorista" iz Azerbajdzana su imali stvarno najglupju pesmu ikad napravljenu za Eurosong! I Slovenija je bila mnogo bolja od Azerbajdzana i od Hrvatske zajedno, a ispala je vec na pocetku Eurosonga!
Barem Srbija bi morala pobediti. Jelena je imala pesmu i po!
Ma ajde... ko jos na ovome svetu zna POSLUSATI I GLEDATI MUZIKU SA USIMA a ne sa ocima?! Niko!
Ali ujedno moram da cestitam Jovani Jankovic and Zeljku Joksimovicu na perfektno obavljenom hostingu ovogodisnjeg Eurosonga. Bravo Jelena i Zeljko!