: Dupli postovi u - Opsto - forumu; Nije mi najjasnije i smatram da bi o tom pitanju članovi stafa trebali da obavijeste i ostale članove foruma o slijedećem :
Naime, odredbom Pravila foruma br. 6. precizirano je ...
Nije mi najjasnije i smatram da bi o tom pitanju članovi stafa trebali da obavijeste i ostale članove foruma o slijedećem :
Naime, odredbom Pravila foruma br. 6. precizirano je kako će se postupati sa novim postovima koji ne sadrže pass - forum.yump3.org (navedeno je, doslovno citiram : 6. Svaki post koji se posta ,a već postoji sa našim passwordom bit ce izbrisan !!!).
Međutim nije jasno kako će se postupati u situaciji kada u okviru postojeće teme novi post sadrži navedeni pass, ali već od ranije postoji identičan post, ali sa nekim drugim pass-om (ili uopšte nema pass). Smatram da bi trebalo razjasniti ovu situaciju, kako se ne bi nepotrebno gubilo vrijeme na nešto što bi se eventualno okarakterisalo kao dupli post.
6. Svaki post koji se posta, a već postoji sa našim passwordom bit ce izbrisan!!!
U slučaju da postuješ post sa pass-om foruma, a takav post već postoji, ali bez pass-a foruma (nebitno da li pass postoji ili ne), normalno je da tvoj post ostane, e sad što se tiče starog posta, moje mišljenje je da se on ne bi trebao brisati, iz više razloga: kod muzike, zato što je možda veća bitrate, kod videa, bolji kvalitet slike i sl., a takođe i zbog dužine trajanja linka.
Pa evo na brzaka...
Dosada smo donekud tolerirali takve postove ali kako sto ide vreme mislim da ce se brisati i oni, jer ipak ovo je forum.yump3.org i mi moramo da stitimo nas, ako mogu tako da kazem, "proizvod".
Naravno ako je u neki post naglaseno da je boljeg kvaliteta mozemo ga ostaviti.