KONACNO sam pogledala Rendition.
Film je previse spor za moj ukus, ali mi je ipak sve vreme drzao paznju. U svakom slucaju ga vredi pogledati, kraj je potpuno neocekivan!
Michael Clayton - film nije uopste ono sto sam ocekivala. Ocekivala sam nesto spektakularnije i uzbudljivije. Medjutim nije ni jedno ni drugo. Monoton razvoj dogadjaja, sve saznas u toku filma i na kraju te nista ne iznenadi. Sve u svemu, oni koji nisu gledali, nisu nista propustili.
No Country for Old Men - vremenska prognoza je uzbudljivija od ovog filma! to je sve sto imam da kazem i mislim da je dovoljno da docara sta mislim o njemu!
Interesantan film o razlikama u brazilu,priča ide kroz jednu elitnu postrojbu vojne policije vjerovatno jedinstvene u svijetu.Vidim da je sad stavljen i ovdje na forumu
Irresistible - svideo mi se. mada je film svrstan u triler, nije bas to. ako mu pristupite kao trileru razocaracete se. ima neizvesnosti, ali ne i napetosti. vise je drama. rezija je mogla biti malo bolja, ali dobro. da je bio bolji reziser film bi bio odlican.
...za moje ime ne pitaj,
u rane stare ne diraj
jer opet bi ti stope ljubila,
pod kozu da mi udes pustila !
...za saku twoje ljubawi,
za dodir twojih usana,
oprostila ti opet swe moj dobri sokole...
No Country for Old Men - vremenska prognoza je uzbudljivija od ovog filma! to je sve sto imam da kazem i mislim da je dovoljno da docara sta mislim o njemu!
Meni je taj film odlican , dobro , kraj je malo glup , ali je Javier Bardem pokidao !
Ali stvarno....
Zadnje sto sam gledao i (pokajao se zbog toga) je Salo (120 Days Of Sodom ) , radjen je po knjizi Marquis de Sade-a . Film je brutalan .
Ziwot ili nesto slicno - film mi se bas swidio
Duh - film je star pun k**** i pogledala sam ga wec 100 puta, ali je zato genijalan
za dodir twojih usana,
...za moje ime ne pitaj,
u rane stare ne diraj
jer opet bi ti stope ljubila,
za dodir twojih usana,
Muz na posudbu...film je legendaran, obozawam ga...
za dodir twojih usana,