Bram Stoker's Dracula - preko 20 puta (Bože, šta mi je bilo???!!!);
Jesus Christ Superstar; Kako je propao RNR;
Cabaret.......... ne znam više, ne pada mi ništa na pamet.......već dugo, dugo uopće ne gledam filmove.
Hair - 25 puta
Ratovi Zvjezda(sve) - oko 6/7 puta
Band of Brothers - 8 puta
Glanici Vjetra - 6 puta itd..... itd......
mogao bih još nabrajati ali treba dosta vremena za to
__________________ YO MAN
Ljudi imaju pravo biti glupi, no neki previše iskorištavaju tu povlasticu.
u svoje vreme gledala sam onaj film Michaela Jacksona 17 puta (zaboravih i kako se zove), a sada svako malo gledam Hari Potera sve delove, i Odbeglu mladu
__________________ "...spustila te zvezda na planetu da mi budes radost..."
The Following User Says Thank You to dudica For This Useful Post:
As good as it gets, My best friend's wedding, You've got mail, Music of the heart, Face off...ima ih dosta.
volim da gledam filmove koje volim vise puta.svaki put uocim nesto sto ranije nisam.
Lord of the rings (sva tri dela), Star Wars (svih 6), Matrix (3), znam odavno napamet, mada ima jos drugih koje sam gledao bar 10x. Domace filmove izbegavam, ali bas izbegavam.
a da domaci!!
sjecas li se dollybel
tko pijeva zlo ne misli
balkanski spijun(mogo bi ga gledati jos 100puta i uvjek otkriti novu duhovitu foru)
maratonci
tko to tamo peva
conja mi je oteo/la rijec!!!!!Braveheart!!!!!!! Gledao sam taj film 16 puta u bioskopu,a nemam pojam koliko puta na vhs-u i dvd-u!Fantastican film!!Nakon njega:Pulp fiction(Petparacke price), Gone with the wind(Prohujalo s vihorom), 4 rooms (Cetiri sobe), Sofijin izbor.................
__________________ I am the Alpha and the Omega,the first and the last,the beginning and the end!Now,what you're gonna do??